P-O Hesselbom berättar för Christer Fridhammar (11)
Men allting har en ände och till slut tyckte vi att vi tagit det här så långt vi kunde. Dessutom var vi sugna på att göra något nytt. När Road Dust lades ner fortsatte Thomas, Åke och jag i Forever Blues och Alvar och Janne i Alice’s Alley (med bl.a. Gert Ryding på gitarr). Det bandet blev rätt kortlivat och sedan dess har Alvar haft egna band – men då som gitarrist. Och jag har ju spelat med femtioelva band sedan dess.

Road Dust hade en reunion den 23 april 2004 på Louice (spår 13). Men Janne ville inte vara med, han hade lagt ned basspelet efter Alice’s Alley. Conny Sävmo vikarierade. Första set var Al Tehler & Bluesfriends med Alvar på gitarr, andra set Road Dust med laguppställningen Thomas på sång, Alvar piano, Åke gitarr, Conny bas och jag trummor. Det blev en mycket rolig kväll!

Vilket så klart speglar att tiden med Road Dust var en rolig tid. Jag måste betona det: Fem bluestokiga, entusiastiska killar lyckas hitta varandra, lyckas förverkliga en dröm om att spela blues tillsammans. Det är stort.

P-O Hesselbom. Berättat för Christer Fridhammar.

[Bilden ovan visar framsidan på Al's Blues Band: "R&B", en cd utgiven 1996. Ett band lett av Al Tehler (nu på gitarr) och som även innehöll Thomas Carlsson på sång]