Peter Nande: "Jelly Bean Baby - California Sessions Vol. II" (Danmark 2008)
Straight Shooter Records SHOT 002 Spår Pris

Tillbaka till artistens sida
OBS att vi ej har rättighet att sälja denna CD på den NORSKA marknaden.
1. Jelly Bean Baby
2. Beware Brother
3. Slo' Poke
4. Ridin' The Gravy Train
5. In A State Of Bliss
6. Walk The Talk
7. Let Me In
8. The Can't Hardlies
9. The Stubblejumper
10. The Golden Rule
11. Stop Now
12. Goodbye California
13. Bumpin' On Leonard
SEK 129:-
 
 
 
 
 
 
 

NY BLUES CD FRA PETER NANDE: Jelly Bean Baby / CALIFORNIA SESSIONS VOL. II
Årets Danske Blues Navn 2007, Danish Music Award nominering for bedste blues CD i 2007, ”Big Boy Boogie”

Med udgivelsen af Jelly Bean Baby er mundharpespilleren, sangeren og sangskriveren Peter Nande godt på vej til at fuldføre sin ambitiøse CD-trilogi med fælles-titlen ”California Sessions”.

Jelly Bean Baby er som forgængeren fra 2006, Big Boy Boogie, California Sessions Vol. I, indspillet i Kalifornien, USA, med et superhold af amerikanske bluesmusikere under kyndig supervision, og medvirken af produceren og mundharpe-virtuosen James Harman.

Jelly Bean Baby bygger videre på fundamentet af Big Boy Boogie, som i 2007 blev nomineret til en Danish Music Award i kategorien årets danske blues udgivelse, og som samme år var stærkt medvirkende til, at Peter Nande fik Copenhagen Blues Festivals pris som årets Danske Blues Navn. Den nye CD rummer 13 originale sange med gode og skarpe historier, ofte med flere lag og humoristisk og ironisk twist. De musikalske hovedingredienser er stadig Chicago og Westcoast blues, men med tilføjelsen af reggae beats, karibiske rytmer, jazzy grooves og saftige blæser-arrangementer, definerer Peter Nande sin helt egen personlige stil.

Nande beskriver selv musikken som laidback, med cool grooves – let at danse og lytte til, og med masser af luft i sangene. Han anerkender i høj grad sine musikalske rødder, men har modet og evnerne til at udforske og forny genren, godt hjulpet af sin mentor, James Harman, og et hold fremragende musikere, der alle har spillet en aktiv og kreativ rolle i tilblivelsen af dette album.

Session-holdet består af Nandes faste guitarist, Ronni Busack-Boysen, Nathan James, guitar, som også stod for teknikken og lagde hus og studie til i Oceanside, Kalifornien, Buddy Clark, bas, Mike Tempo, perkussion, Marty Dodson, trommer, Neil Wauchope, orgel, Carl Sonny Leyland, klaver, Ben Hernandez og James Harman, backing vokal. Sidst, men ikke mindst, the Oceanside Horns, Jonny Viau, tenor sax og Toni Matoian, baryton sax.