Dusty Brown: "Another Turn" (Sverige 2005)
DUSTY RECORDS / DUSTCD17 Spår Pris

Tillbaka till artistens sida
1) Bastard
2) Let It Rain
3) Reaching
4) I Do
5) Scream
6) Enough
7) Hug
8) Back
9) The Letter
10) Another Turn
11) Take My Hand
12) Hide
13) Bright Light
nu SEK 84:-
Förr 139:-
 
 
 
 

En recension som jag helhjärtat håller med om! Lånad från den förnämliga svenska musikwebsiten rootsy.nu, skriven av den kunnige norske musikskribenten Tom Skjeklesæther:

"Dusty Brown er bygget rundt sangene til sangeren/ gitaristen Magnus Hansson. Han har det nødvendige håndlaget med fengende melodier og hans stemme passer perfekt til bandets avspente, gyngende groove.
Dessuten stiller Dusty Brown med de to harmonisangerne Christina Carlsson og Josefin Hansson. Resultatet er flotte vokalarrangementer som absolutt er med på å skape »Another Turn«´s engasjerende dynamikk.

Joakam Fritzner er bandets alt-mulig-mann som spiller pedal steel, lapsteel, mandolin, munnspill og elektrisk gitar. Han kan åpenbart sakene sine.

Dusty Brown gjør musikk i skjæringspunktet mellom bluegrass, folk og rock og de gjør det med en overbevisning og en instrumentell finesse som om de skulle ha mange år bak seg på bakveiene i Tennessee og Virginia.

Sammen med Willy Clay Band er de med å signalisere at svensk countrymusikk ikke bare trenger å være danseband som har byttet ut saksofon og trylleorgel med steel og fele. Dette lover godt!"